

November 11, 2017 9:00 a.m. to 5:30 p.m.

Residence Inn by Mariott: Meeting Room

400 E Central Texas Expy, Killeen, TX 76541

Day 2:

9:00- 10:00 Santa Media: What to say and what not to say during an interview. How to make a good impression for the media. (60 minutes)

10:00-11:00 Costume Distribution: Costume distribution and inventory (60 minutes)

11:00-noon Discuss Santa and Elf Props: All of the little things that make it real. How to answer the tough questions. (60 minutes)

12:00-12:30 Catered lunch: 30 minutes: Santa Victor Bible available to look through.

12:30- 1:30 Cheeks were like roses, nose like a cherry: Hair, make-up, beard bleaching and maintenance, and hygiene tips (yep, smell counts too). How to bring out your best. (60 minutes)

2:30-4:00 Voice Coaching and Gestures; The Ho-Ho-Ho call; voice projection and Santa tips. Example of an entrance. Body gestures and crowd engagement(90 minutes)

4:00-5:00 How to Accept a Gig and Navigation: Learn about our booking system and how to navigate to the gig. (60 minutes)

5:00-5:30 Review and Homework: 60-90 seconds for your grand entrance! (30 minutes)